top of page

WIJ HOUDEN VAN LOKAAL VOEDSEL!

Lokaal voedsel is verser, heeft een lagere koolstofvoetafdruk en ondersteunt lokale bedrijven.

freshly ground coffee
LOKAAL
Eat local, think global

Wij zijn Loco in alle opzichten! Loco over eten, we houden er gewoon van en willen die passie delen! We vinden ook dat voedsel zo lokaal mogelijk moet zijn, met respect voor de seizoenen, de producenten en de planeet. Dit is een win,-win-win scenario dat ons helpt om altijd het meest verse voedsel te leveren.  

Healthy product
HEALTHY
Good food, good mood

Door een strenge selectie van de beste lokale traiteurs en seizoensproducten wil Frigo Loco gezonde voeding toegankelijk maken voor iedereen op kantoor. Dit in overeenstemming met goede praktijken op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid, terwijl het tegelijkertijd zero waste en een circulaire economie bevordert met als doel een echte sociale en ecologische impact. .

Human at work
HUMAN
Food gathers people

Frigo Loco is een echt menselijk avontuur, geleid door een gepassioneerd, toegewijd en verenigd team, dat de liefde voor lekker eten en de wens om positief voor de planeet te werken deelt. Tijdens deze reis ontmoetten we ongelooflijke chef-koks, boeren en ondernemers die dezelfde mentaliteit delen als wij: kwaliteit en verantwoorde productie 

our team
BIJEENKOMST

Service and food are at the heart of Frigo Loco's offer. Our devliery staff, dedicated account managers and support staff are there to make sure your break is real. 

DENK JE LUNCH BREAK OPNIEUW

Vraag nu een gratis proeverij aan!

bottom of page